preloader

Cleandienst

Sinds 1 oktober maakt HELDER. deel uit van de Cleandienst groep.

Onze contactgegevens blijven bestaan.

Heeft u vragen specifiek voor Cleandienst?

Raadpleeg de website www.cleandienst.be.

Alvast bedankt en tot binnenkort!

Schoonmaak

Reken op ervaren schoonmakers

Schoonmaken is een vak apart, zeker in de wereld van kantoren, winkels en bedrijven. Al beperkt onze expertise zich niet tot deze drie types gebouwen. Want we nemen graag je vastgoedpatrimonium onder handen en staan ook in voor de reiniging van je horecazaak of een publieke ruimte. Volgens de regels van de kunst en in alle comfort.

Duurzame aanpak voor jouw kantoorschoonmaak

HELDER. staat voor een ecologische dienstverlening. We rijden met milieuvriendelijke wagens en kiezen we voor probiotische schoonmaakmiddelen. Die zijn goed voor het milieu en nog beter voor de gezondheid van onze medewerkers.

Waar en wanneer jij het wil

Goede afspraken en een correcte uitvoering zijn cruciaal voor een piekfijn resultaat. Zowel voor jou als voor onze schoonmakers. Kies je voor een eenmalige of periodieke schoonmaakbeurt? Hebben enkel de ramen een beurt nodig? Geen probleem. Je betaalt per interventie. Hoe vaker we langskomen, hoe goedkoper je tarief per interventie. Logisch, want onze schoonmakers leren je bedrijf en de kleine hoekjes en vervelende kantjes zo optimaal kennen.

We komen langs op de uren die jij kiest. Is dat buiten de kantooruren? Dan is de hinder hoe dan ook beperkt. Maar ook terwijl je medewerkers aan de slag zijn, hoef je je geen zorgen te maken over storende stofzuigers of natte dweilen. Onze machines en apparatuur zijn aangepast zodat ze minimaal storen.

Wat kost een schoonmaakinterventie in jouw bedrijf?
Vraag snel je offerte op maat aan.

offerte aanvragen