preloader

Cleandienst

Sinds 1 oktober maakt HELDER. deel uit van de Cleandienst groep.

Onze contactgegevens blijven bestaan.

Heeft u vragen specifiek voor Cleandienst?

Raadpleeg de website www.cleandienst.be.

Alvast bedankt en tot binnenkort!

Schoonmaakdienst in Drongen

Professioneel schoonmaakbedrijf in Drongen

Je kantoren hebben een regelmatige poetsbeurt nodig? De ramen van je gebouw moeten gewassen worden? Of je zoekt dringend iemand die een aantal kleine schoonmaakklusjes kan oplossen? HELDER. biedt een totaalpakket aan schoonmaakdiensten op maat van bedrijven in en rond Drongen. En dat binnen een efficiënt en flexibel systeem.
Ontdek HELDER.

 

Schoonmaak in Drongen tot jouw dienst

Je burelen of bedrijfsgebouw, een publieke ruimte of een uniek stukje patrimonium in Drongen onderhouden? Met onze flexibele en ecologische dienstverlening helpen we je vooruit. We zijn niet zomaar een poetsdienst. We gaan een stapje verder en investeren in ergonomische machines en probiotische schoonmaakmiddelen. Zo motiveren we onze medewerkers en gaan ze met een glimlach voor jou aan de slag. We komen langs waar en wanneer jij het wil.
Hier kom je meer te weten.

 

Een select team voor bijzonder vastgoed

Drongen beschikt over enkele vastgoedpareltjes. Zo’n kasteel of luxeresidentie vraagt een discrete aanpak en de nodige expertise. Onze Select.-medewerkers staan voor je klaar. Ze zijn opgeleid en voorbereid voor elke klus. Bovendien ondergaan ze een grondige selectieprocedure vooraleer we ze aan je voorstellen. Zo ben je zeker van een piekfijn onderhoud van jouw eigendom.
Ontdek onze Select.-service.

 

Schone, groene omgeving in Drongen

Sfeer brengen naar je kantoorgebouw met een plantenhoekje of seizoensgebonden decoratie? Een kerstboom opzetten aan het onthaal? Of je etalage of showroom in het centrum van Drongen opvrolijken met uniek groen? Dat kan. Planten dragen bij tot een betere luchtkwaliteit en dat verhoogt dan weer de productiviteit van je werknemers. Aan de hand van onze plantenverhuurdienst geniet je zorgeloos van al deze voordelen.
Komen we jouw planten ook water geven?

 

Een extraatje doen

Schoonloopmatten aan de ingang van je gebouw? Je parking eens gronding reinigen? Je ramen weer kraaknet maken? Het kan allemaal dankzij ons totaalpakket aan schoonmaakdiensten in Drongen. Elk bedrijf, eigendom of terrein heeft aparte noden. Daarom stemmen we steeds onze formules af op jouw maat.
Hoe kunnen we jou helpen?

Wil je meer weten over onze verschillende schoonmaakdiensten in Drongen?

Vraag je graag een offerte aan? Neem contact op. We helpen je met veel plezier verder.

Contacteer HELDER.